Brus: U toku je akcija "Naš grad – lep grad 2015"

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje U toku je akcija Turističke organizacije opštine Brus "Naš grad – lep grad 2015" koja se tradicionalno sprovodi uoči manifestacije "Dani preobraženja".

"Akcije "Naš grad - lep grad" traje već 15 godina u kojoj ocenjujemo i proglašavamo najlepša mala i velika dvorišta, balkone, javne površine, bašte kafića a sve u cilju ulepšavanja grada, kako zbog građana, tako i zbog turista koji dolaze u našu opštinu.
Prijave za akciju najlepša dvorišta, terase, javne površine mogu se izvršiti lično u prostorijama  Turističke organizacije opštine Brus, svakog radnog dana u periodu od 07 do 15 časova, ili na tel. 037/825-185.
Stručni žiri će do kraja jula obići sve prijavljene a pobednike ćemo proglasiti za „Dane preobraženja“ - na svečanoj ceremoniji kada ćemo osim proglašenja najlepših dvorišta u našoj opštini, proglasiti i najlepša dvorišta u celoj Centralnoj Srbiji - Kragujevac, Batočina, Lapovo, Topola, Knić..." rekao nam je Zlatko Milenković, direktor TOOB.

Prijave za učešće u akciji "Naš grad lep grad 2015" (najlepša dvorišta, terase, javne površine...) mogu se izvršiti lično u prostorijama  Turističke organizacije opštine Brus, svakog radnog dana u periodu od 07 do 15 časova, ili na tel. 037/825-185.

N.Miljković

Share
English French German Italian Portuguese Russian