Ostale vesti

Dan klimatskih promena, 4. novembar

Ocena korisnika:   / 0

Zbog važnosti poznavanja klimatskih promena i razvijanja  globalne i lokalne svesti o ovoj oblasti, 4. novembar je proglašen za Međunarodni dan klimatskih promena.

Za godinu dana porška razvoju opština kroz više od 80 projekata

Ocena korisnika:   / 0Gadžin Han, 29. jul 2015
- Upravni odbor Evropskog PROGRESa je na prvom godišnjem sastanku u načelu odobrio plan za realizaciju završnih radova na novom bloku bolnice u Vranju i izgradnju i opremanje zgrade za Urgentni centar u Novom Pazaru. Ova dva projekta, za koje će Evropska Unija izdvojiti blizu 3,5 miliona evra ukoliko budu ispunjeni svi uslovi, doprineće poboljšanju kvaliteta zdravstvenih usluga za pola miliona stanovnika Pčinjskog i Kosovsko-pomoravskog okruga, odnosno Novog Pazara i okolnih opština.

Opširnije: Za godinu dana porška razvoju opština kroz više od 80 projekata

Konkurs za dodelu subvencija za razvoj tradicionalnih zanata u 2015. godini

Ocena korisnika:   / 0

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo je 20. jula 2015. godine javni poziv za dodelu subvencija za razvoj tradicionalnih zanata u 2015. godini.

Opširnije: Konkurs za dodelu subvencija za razvoj tradicionalnih zanata u 2015. godini

Počela kontrola vezivanja sigurnosnih pojaseva u vozilima

Ocena korisnika:   / 0Kontrola vezivanja sigurnosnih pojaseva na zadnjim sedištima motornih vozila počela je u ponedeljak 27. jula 2015. godine.

Opširnije: Počela kontrola vezivanja sigurnosnih pojaseva u vozilima

Godišnji sastanak Upravnog odbora Evropskog PROGRESa u Gadžinom Hanu

Ocena korisnika:   / 0

Prvi godišnji, a šesti po redu, sastanak Upravnog odbora programa Evropski PROGRES biće održan u Gadžinom Hanu, u sredu, 29. jula 2015. godine, u Domu kulture, Miloša Obilića bb. sа početkom u 12:00 čаsovа.

Člаnovi Uprаvnog odborа će se na sastanku upoznati sа nаpretkom koji je Progrаm ostvаrio u prvoj godini realizacije i razmatraće kriterijume javnih poziva za uvođenje standarda kvaliteta u mala i srednja preduzeća i za projekte zaštite geografskog porekla proizvoda.

Opširnije: Godišnji sastanak Upravnog odbora Evropskog PROGRESa u Gadžinom Hanu

English French German Italian Portuguese Russian