Biblioteka u Brusu povećava fond knjiga i iz svojih sredstava

Ocena korisnika:   / 0Biblioteka u Brusu osim što je dobila od Ministarstva kulture preko 400 novih naslova svoj fond knjiga uvećava i kupovinom iz svojih sredstava uz pomoć Opštine Brus.

Opširnije: Biblioteka u Brusu povećava fond knjiga i iz svojih sredstava

Biblioteka u Brusu uskoro dobija preko 400 novih knjiga

Ocena korisnika:   / 013.07.2015. -Ministarstvo za kulturu Republike Srbije svake godine dostavlja veliki broj knjiga svim bibliotekama u Srbiji, u zavisnosti od broja stanovnika i broja korisnika. Tako će ove godine i Narodna biblioteka Brus uskoro biti bogatija za preko 400 novih knjiga, odnosno naslova.

Opširnije: Biblioteka u Brusu uskoro dobija preko 400 novih knjiga

Biblioteka Brus: Najčitanija knjiga meseca juna i predlozi naslova za jul 2015.

Ocena korisnika:   / 0
Najčitanija knjiga za odrasle čitoce u junu mesecu je "Spas 2" autora Isidore Bjelice, koja je nastavak knjige "Spas", u kojoj autorka nastavlja svoju ispovest o borbi za život, boreći se sa opakom bolešću.
Ona u knjizi opisuje alternativne metode lečenja, kao i brojne savete i primere iz ličnog iskustva o tome kako da se bolje podnesu bolne i dugotrajne terapije koje  nudi klasična medicina.

Opširnije: Biblioteka Brus: Najčitanija knjiga meseca juna i predlozi naslova za jul 2015.

Brus: Promocija romana Jelene Bačić Alimpić

Ocena korisnika:   / 1

Juče smo, u prostorijama Narodne biblioteke Brus, bili u prilici da se družimo sa književnicom Jelenom Bačić Alimpić koja je prisutnima predstavila svoje romane.

Opširnije: Brus: Promocija romana Jelene Bačić Alimpić

Jelena Bačić Alimpić gostuje u Brusu 18. juna

Ocena korisnika:   / 1

U Narodnoj biblioteci Brus u četvrtak 18. juna 2015. godine sa početkom u 19 časova gostovaće Jelena Bačić-Alimpić, koja će prisutnoj publici predstaviti svoja dela u kojima čitaoce vodi kroz neverovatno uzbudljive zaplete i još uzbudljivije rasplete prateći dramatičnu sudbinu svojih junaka.

Opširnije: Jelena Bačić Alimpić gostuje u Brusu 18. juna

English French German Italian Portuguese Russian