Održana Javna prezentacija Nacrt plana izmene i dopune dela plana detaljne regulacije lokaliteta „Srebrnac“ na Kopaoniku

Ocena korisnika:   / 1
NajlošijeNajbolje 



Javna prezentacija Nacrta plana izmene i dopune dela plana detaljne regulacije lokaliteta „Srebrnac“ na Kopaoniku održana je u utorak 23. decembra 2014.  u sali opštine Brus u potkrovlju.  Izmene i dopune dela PDR lokaliteta "Srebrnac" odnose se na celine 6 i 4b a Javnu prezentaciju su održali obrađivača plana,  predstavnici firmi "Adial" i "Aqua".

Opštinska uprava opštine Brus - Odsek za urbanizam, građevinarstvo i pravno imovinske poslove oglasila je i Javni uvid u Nacrt plana izmene i dopune dela plana detaljne regulacije lokaliteta „Srebrnac“ na Kopaoniku u opštini Brus (celine 6 i 4b) u periodu od 02. decembra 2014. do 03. januara 2015. godine svakog radnog dana od 08:00 do 14:00 časova u zgradi opštine Brus, u Odseku za urbanizam, građevinarstvo i pravno imovinske poslove u kancelariji br. 7.

Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt plana izmene i dopune dela plana detaljne regulacije lokaliteta „Srebrnac“ na Kopaoniku mogu dostaviti u pisanoj formi Odseku za urbanizam, građevinarstvo i pravno imovinske poslove u toku javnog uvida zaključno sa 03. januara 2015. godine.

N.Miljković

Share
English French German Italian Portuguese Russian