U Brusu su "NEKI NOVI KLINCI" - košarkaši

Ocena korisnika:   / 2
NajlošijeNajbolje 

Uz pomoć donatora obnovljenia je konstrukcija koševa na terenima kod Gradskog stadiona u Brusu. Mladi košarkaši KK "Kopaonik" Brus i njihovi drugovi su se organizovali kako bi pomogli oko nameštanja koševa i obeležavanja terena. Za sredu, 20. jul 2015. godine, najavljuju akciju obeležavanja košarkaškog terena a o svemu smo razgovarali sa Stepom Tanaskovićem, najperspektivnijim košarkašem  KK “Kopaonik“:

“Mi klinci uz pomoć par starijih organizovali smo se da sredimo, za početak, košarkaški teren kod stadiona. Kasnije ćemo i sve ostale jer u ovom gradu se niko ne zalaže za košarku osim firme “VIS” i g-dina Dačkovića koji je obezbedio nove konstrukcije i napravio teren kod stadiona. Sredio je koš kod bazena i uradio mnogo za košarku u Brusu. "VIS" je bio glavni sponzor košarkaškog kluba protekle sezone. 
Akciju osposobljavanja košarkaških terena pokrećemo sa nadom da ćemo bruskoj vlasti otvoriti oči jer u našem gradu ima puno dece koja su talentovana za ovaj sport i žele da igraju ali nemaju uslova i rešenje traže po drugim klubovima van našeg grada.
Radove ćemo započeti u sredu ujutru. Možda možemo sami da sredimo koševe ali želja nam je da dođe što više naših drugara da se družimo i igramo košarku.  Možda nemamo uslova, ali imamo volju.”

Ako u sredu 22. jula 2015. u prepodnevnim satima dođete na košarkaški teren kod Gradskog stadiona u Brusu videćete da su tu naša deca ali ipak NEKI NOVI KLINCI - košarkaši, pred kojima je svetla budućnost. 

Podržimo ih!

N.Miljković

Share
English French German Italian Portuguese Russian