Antić i Cvetković spremni za Globare 2015

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

 

Za Vidovdan 2015. godine Moto Cross Klub Gajić organizuje Evropski šampionat u moto krosu u klasi MX65 i MX85, Istočno Evropski i Nacionalni šampionat u klasi MX65, MX85, MX1, MX2, MX B i MX ATV koji će se održati 27. i 28. juna 2015. godine na moto cross stazi Gajić u selu Globare, kod Kruševca.

Miroslav Antić - Menadžer šampionskog tima AMSK "Kopaonik" iz Brusa nam je rekao da je tim potpuno spreman za takmičenje.
" U klasi MX1 za naš tim voziće Branko Antić i Miloš Đorđević. Oni su potpuno spremni i jedva čekaju trku. Iako će konkurencija za prvo mesto biti veoma jaka, jer će doći najbolji vozači iz Srbije i okolnih zemalja, Branko i Miloš će voziti šampionski i očekujem da se popnu na podijum.

U klasi MX2 nastupiće Miroljub Cvetković koji će kao i uvek do sada dati sve od sebe na trkama kako bi ostvario najbolji plasman.Cvetković iz trke u trku vozi sve bolje i sigurnije i nadam se da će baš u Globarima, u jakoj konkurenciji,  pokazati svoje prave mogućnosti.
U klasi MXB voziće Branko Filipović i Stevan Zekanović i tu se nadam da ostvarimo dobar plasman mada su ova dva vozača na Jeljenu imali povrede ali mislim da će sve biti u redu i da će voziti.
Kao i uvek AMSK "Kopaonik" će dati svoj maksimum i uvek vozimo na pobedu. Ove sezone vozimo na novim KTM motorima a uz nas su i sponzori DUNLOP i RED BULL."

Moto kros GLOBARE 2015. OVDE(klik)

N.Miljković


 

Share
English French German Italian Portuguese Russian