Sutjeska i Radnički odigrali pripremnu utakmicu na stadionu u Brusu

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

U četvrtak, 25. juna 2015. godine na stadionu u Brusu prijateljsku utakmicu odigrale su ekipe FK Sutjeska iz Nikšića i FK Radnički iz Niša. Ova dva kluba su trenutno na pripremama na sportskim terenima hotela Junior u Brzeću.

Radnički (Niš) – Sutjeska (Nikšić) 1:0
Strelac: Marjanović u 12. minutu.
Radnički: Al. Jovanović, Petrović, R.Bulatović, Tomić, Mršević, Marjanović, Đuračković, Kolarević, Pejčić, Ašćerić, A.Jovanović. U drugom poluvremenu Radnički je igrao u sledećem sastavu: Filipović, Miokov, Đorđević, Lakić-Pešić, Bulatović Darko, Babović, Petković, Mitrović, Apostolović, Todorović, Mrkić.
Sutjeska: Radović, Šofranac, Ognjanović, Lukić, Stjepović, Nikolić, Kosović, Kovačević, Masato, Božović, D.Vučić Igrali su još: M.Vučić, Vujović, Lončar, Popović, Vorotović, Ćosović, Karadžić, Ml.Vučić.

U 12. minutu, posle ubacivanja iz kornera najviši u skoku je bio Saša Marjanović koji je tako postigao jedini pogodak na utakmici i doneo pobedu Radničkom iz Niša.
Sutjeska nije odigrala utakmicu kako su gledaoci očekivali a razlog je možda i prisustvo posmatrača iz FK Debrecena sa kojima Nikšićani igraju utakmicu Lige Evrope u četvrtak 2. jula 2015. u Mađarskoj.


Fotografije pogledajte OVDE(klik)

N.Miljković

Share
English French German Italian Portuguese Russian