O realizaciji projekta regionalnog sistema vodosnabdevanja (VIDEO)

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

Na sednici saveta Rasinskog upravnog okruga razmatrana je realizacija projekta regionalnog sistema vodosnabdevanja. Na dnevnom redu bili su i informacija o mreži sudova na teritoriji okruga, problem gasifikacije i osnivanje Regionalne razvojne agencije Rasinskog okruga.

Savet Rasinskog upravnog okruga je i na 39. sednici razmatrao rešavanje infrastrukturnih problema na teritoriji Rasinskog okruga i poboljšanje kvaliteta života građana. Razmatrana je realizacija projekta regionalnog sistema vodosnabdevanja i izgradnje magistralnog cevovoda. Kako je istakao načelnik okruga Branislav Vesić, od Ministarstva za regionalni razvoj opština Ćićevac dobila je nedostajuća sredstva, kako bi se ovaj projekat uspešno realizovao.

Prilikom razmatranja informacije o mreži sudova na teritoriji Rasinskog upravnog okruga izraženo je zadovoljstvo što su Varvarin i Ćićevac dobili sudske jedinice. Bilo je reči i o problemu gasifikacije na teritoriji okruga i osnivanju Regionalne razvojne agencije Rasinskog okruga.

Do kraja godine najavljeno je još jedno zasedanje saveta Rasinskog upravnog okruga, kada će biti završeno osnivanje Regionalne razvojne agencije.

izvor:rtk.rs

Share
English French German Italian Portuguese Russian