Opština Brus obaveštenja za građane i dalje postavlja na zid a ne na zvanični web portal?

Ocena korisnika:   / 1
NajlošijeNajbolje 

Zašto opština Brus obaveštenja, odluke i druga dokumenta postavlja i dalje na zid u opštinskom hodniku a ne na zvanični web portal?

 
Mnoga obaveštenja, odluke i druga dokumenta doneta od strane organa opštine Brus ne dolaze na pravi način do svih građana opštine Brus. Da li to znači da neko u opštini Brus ima pravo da proceni koja obaveštenja ili odluke su bitne a koje su manje bitne da vide građani?

Koliko puta se desilo, od kada je bilo koja Koalicija na vlasti u Brusu, da neka obaveštenja o najavljenim događajima, pre donošenja ili usvajanja veoma važnih odluka, i ne dospu do građana već samo budu okačena na zid u opštinskom hodniku?
Zašto opština Brus, kao i većina ostalih opština u Republici Srbiji, svoje odluke, obaveštenja i druge informacije ne postavlja na zvanični sajt opštine?
Do kada će biti selekcije u davanju obaveštenja javnosti? Da li se sigurnije i pravilnije radi kada su svi građani i javnost obavešteni ili kada su obavešteni samo pojedinci? 

 Možda će se nešto promeniti kada bude proradila Elektronska pisarnica a nadam se pre gondole čiju izgradnju predsednici opštine  najavljuju već decenijama. Do tada ostaje pitanje:
Zašto opština Brus obaveštenja i odluke postavlja i dalje na zid u opštinskom hodniku a ne na zvaničnom web portalu?

Predhodni tekst o Info tabli OVDE(klik)

N.Miljković

Share
English French German Italian Portuguese Russian