(S)NS BRUS - SNAGA NARODA ILI.......??!??

Ocena korisnika:   / 53

-Velika nada građana Brusa. Koliko je samo narod želeo promene, koliko je ulagao i sebe u sve to. Nadali smo se, očekivali puno toga, a dobili...ništa. Ili skoro ništa. Pravi dobitnici prošlih izbora su male stranke. Gubitnici smo svi mi. Narod i (S)NS.
No, narod ima šansu da sve to popravi na sledećim izborima, ali je pitanje, šta će biti sa naprednjacima. Njihova tolika popustljivost ucenama malih, ne može ostaviti glasače ravnodušnim.

Opširnije: (S)NS BRUS - SNAGA NARODA ILI.......??!??

Danas se navršava 120 dana vlasti najnovije Koalicije u Brusu

Ocena korisnika:   / 4

23.07.2015. -Danas se navršava 120 dana vlasti nove Koalicije u Brusu koja je sastavljena od odbornika NS, odbornika DS i pojedinih odbornika koji su bili i u prethodnoj vlasti: JS, GG, URS, DSS...
Za 120 dana vlasti trebalo je dosta toga da se promeni na bolje jer polovina Koalicije koja je činila i prethodnu vlast sigurno zna gde se grešilo.

Opširnije: Danas se navršava 120 dana vlasti najnovije Koalicije u Brusu

BROJ ZAPOSLENIH U LOKALNOJ ADMINISTRACIJI ?

Ocena korisnika:   / 0Godinama unazad vodi se ista polemika a na temu dozvoljenog broja radnika u administracijama - republičkoj ili lokalnoj... Kako bi se bar koliko toliko razrešila misterija prenosimo vam šta se na ovu temu može pročitati u aktuelnim Zakonima Republike Srbije.

Evo šta piše u Zakonu o lokalnim administracijama o broju zaposlenih:

Opširnije: BROJ ZAPOSLENIH U LOKALNOJ ADMINISTRACIJI ?

Šta (nam) rade opštinski većnici?

Ocena korisnika:   / 0

Prošlo je dosta vremena od kako je formirana nova vlast i aktuelno Opštinsko veće (uz neke kozmetičke izmene), a rezultati rada većnika su manje ili više nepoznati javnosti. 

Osim što je teško većinu njih naći, moglo bi se oceniti da neki od njih ne mogu ni da konkretno nabroje rezultate svoga rada.

Pojedini članovi kažu da bi svoje rezultate mogli da nabrajaju dva dana, ali da za to nemaju vremena.

Opširnije: Šta (nam) rade opštinski većnici?

Brus: Da li će uskoro biti "Otvoreno o svemu"?

Ocena korisnika:   / 2

Da li će uskoro biti organizovana emisija na lokalnoj televiziji koju građani očekuju još od 16. novembra 2012. godine?
Mnogi građani smatraju da je lokalna TV tehnički napredovala i da je u mogućnosti da bez smetnji emituje "Otvoreno o svemu".

Opširnije: Brus: Da li će uskoro biti "Otvoreno o svemu"?

English French German Italian Portuguese Russian