Budućnost Brusa i FK Kopaonika je u Omladinskoj školi

Ocena korisnika:   / 3Omladinska fudbalska škola FK Kopaonik kao rezultat ozbiljnog rada dobila je veliko priznanje već na početku prolećne fudbalske sezone 2014/15. godine. Igrači iz omladinske škole Kopaonik godište 2002/03 pozvani su od strane FSS I FS RIS u kamp reprezentacije Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije u Grčkoj.

Opširnije: Budućnost Brusa i FK Kopaonika je u Omladinskoj školi

„Igroš 2015“ – večeras utakmice četvrt-finala

Ocena korisnika:   / 0Na noćnom turniru u malom fudbalu „Igroš 2015“, posle takmičenja po grupama, večeras će se osam najboljih ekipa takmičiti za plasman u polufinale.
Utakmice četvrt-finala počinju u 21:30 a sastaju se:

Opširnije: „Igroš 2015“ – večeras utakmice četvrt-finala

OKOLINA BRUSA, okom planinara ili okom rekreativca - PRAVAC DRENOVA -

Ocena korisnika:   / 3


Staza, sada i valjano markirana, Brus - Drenova, pruža mogućnost da se za relativno kratko vreme otrgnete od gradske gužve i uživate u miru i tišini kao da ste otišli negde mnogo dalje, da berete divlje plodove, kojih ove godine ima zaista mnogo, i pošto se dobro i oznojite, uverite se da je vredelo jer se osećate kao da ste uradili nešto korisno i čini vam se da možete još više.  

Opširnije: OKOLINA BRUSA, okom planinara ili okom rekreativca - PRAVAC DRENOVA -

Brus: Ni visoka trava ne sprečava aktivnosti fudbalera OFŠ "Kopaonik"

Ocena korisnika:   / 030.07.2015. -Ni velika trava koja je trenutno na pomoćnom terenu Gradskog stadiona nije sprečila fudbalere OFŠ Kopaonik da igraju fudbal. Neko od posmatrača bi upitao "A gde je ovde lopta?" ali volja i upornost je i ovaj put jača od uslova za igru.

Opširnije: Brus: Ni visoka trava ne sprečava aktivnosti fudbalera OFŠ "Kopaonik"

Bruski frulaši uspešni na Saboru frulaša u Prislonici 2015.

Ocena korisnika:   / 0Ove godine, po dvadeset osmi put u Prislonici kod Čačka, 25. i 26. jula 2015. godine održan je Sabor frulaša Srbije „Oj Moravo“. Za najboljeg frulaša takmičili su se frulaši koji su to pravo stekli na predtakmičenjima u Žabarima, Igrošu kod Brusa, Boljevcu, Vranjskoj Banji, Sovljaku kod Bogatića, Iđošu i Gornjoj Trepči.

Opširnije: Bruski frulaši uspešni na Saboru frulaša u Prislonici 2015.

English French German Italian Portuguese Russian