Budućnost Brusa i FK Kopaonika je u Omladinskoj školi

Ocena korisnika:   / 3Omladinska fudbalska škola FK Kopaonik kao rezultat ozbiljnog rada dobila je veliko priznanje već na početku prolećne fudbalske sezone 2014/15. godine. Igrači iz omladinske škole Kopaonik godište 2002/03 pozvani su od strane FSS I FS RIS u kamp reprezentacije Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije u Grčkoj.

Opširnije: Budućnost Brusa i FK Kopaonika je u Omladinskoj školi

OKOLINA BRUSA, okom planinara ili okom rekreativca - PRAVAC DRENOVA -

Ocena korisnika:   / 3


Staza, sada i valjano markirana, Brus - Drenova, pruža mogućnost da se za relativno kratko vreme otrgnete od gradske gužve i uživate u miru i tišini kao da ste otišli negde mnogo dalje, da berete divlje plodove, kojih ove godine ima zaista mnogo, i pošto se dobro i oznojite, uverite se da je vredelo jer se osećate kao da ste uradili nešto korisno i čini vam se da možete još više.  

Opširnije: OKOLINA BRUSA, okom planinara ili okom rekreativca - PRAVAC DRENOVA -

Brus: Ni visoka trava ne sprečava aktivnosti fudbalera OFŠ "Kopaonik"

Ocena korisnika:   / 030.07.2015. -Ni velika trava koja je trenutno na pomoćnom terenu Gradskog stadiona nije sprečila fudbalere OFŠ Kopaonik da igraju fudbal. Neko od posmatrača bi upitao "A gde je ovde lopta?" ali volja i upornost je i ovaj put jača od uslova za igru.

Opširnije: Brus: Ni visoka trava ne sprečava aktivnosti fudbalera OFŠ "Kopaonik"

Bruski frulaši uspešni na Saboru frulaša u Prislonici 2015.

Ocena korisnika:   / 0Ove godine, po dvadeset osmi put u Prislonici kod Čačka, 25. i 26. jula 2015. godine održan je Sabor frulaša Srbije „Oj Moravo“. Za najboljeg frulaša takmičili su se frulaši koji su to pravo stekli na predtakmičenjima u Žabarima, Igrošu kod Brusa, Boljevcu, Vranjskoj Banji, Sovljaku kod Bogatića, Iđošu i Gornjoj Trepči.

Opširnije: Bruski frulaši uspešni na Saboru frulaša u Prislonici 2015.

Brus: FK Kopaonik počeo pripreme za sezonu 2015/16

Ocena korisnika:   / 130.07.2015. -Fudbaleri "Kopaonika" su počeli priprema za narednu prvenstvenu sezonu. Iako je FK "Kopaonik" napustilo više standardnih igrača nova uprava pokušava da pripremi klub pred početak nove fudbalske sezone formiranjem ekipe uglavnom od igrača iz Brusa. 

Opširnije: Brus: FK Kopaonik počeo pripreme za sezonu 2015/16

English French German Italian Portuguese Russian