Počelo uklanjanje smeća iz objekta u centru Brusa

Ocena korisnika:   / 023.07.2015. -Danas su radnici JKP "Rasine" Brus počeli sa uklanjanjem smeća iz objekta koji se nalazi u centru Brusa.
Posle rušenja objekta koji je bio sklon padu i ugrožavao bezbednost građana, radnici  JKP "Rasine" su  počeli sa čišćenjem smeća iz susednog objekta. Kako smo nezvanično saznali uskoro bi mogao da bude uklonjen i ovaj objekat i počne sa uređenjem prostora koji se nalazi između glavne ulice i Gradskog parka u Brusu.

N.Miljković

Brus - "Racionalno koristite vodu za piće"

Ocena korisnika:   / 1

Apelujemo na građane da racionalno koriste vodu za piće kako bi se i pri visokim temperaturama moglo nastaviti radovno snabdevanje.

Poslednjih dana potrošnja vode za piće znatno je povećana zbog visokih temperatura, a posebno u večernjim satima i to u prigradskim naseljima i selima gde je najčešće zalivanje bašti i drugih zelenih površina.

Opširnije: Brus - "Racionalno koristite vodu za piće"

Počelo probno punjenje bazena u Brusu

Ocena korisnika:   / 8
18.07.2015. -Danas je počelo probno punjenje bazena koji se gradi u Brusu. Ostaje da se postave behaton ploče, tuševi, kabine i lokacija za sunčanje... i biće pušten u rad.

Opširnije: Počelo probno punjenje bazena u Brusu

Početkom sledeće nedelje otvaranje bazena u Brusu

Ocena korisnika:   / 1


17.07.2015. -Izgradnja bazena na lokaciji gde se nalazi izvor mineralne vode u Brusu polako dobija svoj izgled kako je i predviđeno projektom. Nedavno smo imali priliku da vidimo plan kako bi trebao da izgleda bazen i okolina oko bazena.

Opširnije: Početkom sledeće nedelje otvaranje bazena u Brusu

Brus: Cenovnik prodajnih mesta za vašar - Petrovdan 2015.

Ocena korisnika:   / 0Javno komunalno preduzeće “Rasina” uveliko obavlja pripreme pred prestojeći vašar koji će se održati na Petrovdan 12. jula 2015. godine. Očekuje se velika ponuda robe kao i velika posećenost meštana koji će doći iz okolnih sela i gradova.

Opširnije: Brus: Cenovnik prodajnih mesta za vašar - Petrovdan 2015.

English French German Italian Portuguese Russian