"DANI PREOBRAŽENjA" BRUS 2015 – program

Ocena korisnika:   / 2Dan opštine Brus i ove godine biće obeležen tokom manifestacije "Dani Preobraženja" u periodu od 16. do 20. avgusta 2015.:

Opširnije: "DANI PREOBRAŽENjA" BRUS 2015 – program

“Milošev konak” po peti put domaćin takmičenju „RASINSKI KOTLIĆ“

Ocena korisnika:   / 0U etno restoranu “Milošev konak” u Boturićima u subotu 25. jula 2015. godine, od 10 časova pre podne, po peti put će se održati takmičenje „RASINSKI KOTLIĆ“.

Opširnije: “Milošev konak” po peti put domaćin takmičenju „RASINSKI KOTLIĆ“

Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za razvoj konkurentnosti MMSP u 2015.

Ocena korisnika:   / 1

Raspisan Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za razvoj mikro, malih i srednjnih preduzeća i zadruga i ženskog preduzetništva u 2015.godiniNacionalna agencija za regionalni razvoj raspisuje JAVNI POZIV za dodelu bespovratnih sredstava kroz Program podrške daljem razvoju mikro, malih i srednjih preduzeća, preduzetnika i zadruga u 2015. godini, a koji se sastoji iz dva projekta (dalje: Program) sprovodi Nacionalna agencija za regionalni razvoj (dalje: NARR) u saradnji sa akreditovanim regionalnim razvojnim agencijama.
Osnovni cilj Projekta je jačanje konkurentnosti i inovativnosti mikro, malih i srednjih preduzeća, preduzetnika i zadruga.

Opširnije: Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za razvoj konkurentnosti MMSP u 2015.

Otvoren novoizgrađeni bazen u Brusu - počela kupališna sezona 2015. (video)

Ocena korisnika:   / 12

20.07.2015. -Danas je u Brusu otvoren novoizgrađeni bazen na lokaciji "Bruske banje".
Uz prisustvo građana a naročito omladine, bazen je simboličnim presecanjem vrpce otvorio predsednik opštine Brus, Milutin Jeličić, koji je tom prilikom rekao:

Opširnije: Otvoren novoizgrađeni bazen u Brusu - počela kupališna sezona 2015. (video)

Otvaranje bazena u Brusu za desetak dana

Ocena korisnika:   / 211.07.2015. -Gradnja novog bazena u Brusu po rečima izvođača teče planiranim tempom. Trenutno su u toku pripremnni radovi za plastificiranje unutrašnjosti bazena a posle nasipanja zemlje oko bazena biće postavljene behaton kocke.

Opširnije: Otvaranje bazena u Brusu za desetak dana

English French German Italian Portuguese Russian