Pismo zahvalnosti građana Užica

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje Povodom podrške i pomoći meštanima Užica koju je pružio grad Kruševac u prevazilaženju posledica ekološkog akcidenta na jezeru Vrutci, predsednik Skupštine grada Užica uputio je pismo zahvalnosti gradonačelniku Kruševca Bratislavu Gašiću za razumevanje i bezuslovnu podršku, u kojem se između ostalog kaže: „Solidarnost, stručna i svaka druga podrška u ovakvim vanrednim situacijama su od izuzetnog značaja.

Prvenstveno da se obezbedi nesmetano funkcionisanje svih vitalnih sistema, ali i da se preduzmu adekvatne mere kako bi se sanirale posledice. Nadamo se da će problem sa kojim se suočava Užice biti velika opomena svima da je neophodno da se odgovorno odnosimo prema životnoj sredini i sprečimo ovakve akcidente u budućnosti.“

Podsetimo da je gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić  zajedno sa nadležnim licima, sredinom januara, dopremio pomoć Užicu u zdravoj pijaćoj vodi, koja je obezbeđena iz donatorskih sredstava vlasnika preduzeća za flaširanje vode ,,Brzmin“ iz Brzeća Zorana Kostića.

izvor:rtk.rs

Share

Dodaj komentar. (Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija sajta ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.)


Sigurnosni kod
OsvežiPoslednji komentari

English French German Italian Portuguese Russian