Antić i Cvetković odlični na Jeljenu

Ocena korisnika:   / 1
NajlošijeNajbolje Vozači AMSK Kopaonik iz Brusa bili su odlični na trećoj moto kros trci Otvorenog šampionata Srbije koja je vožena u nedelju 21. juna 2015. godine na stazi Jeljen kod Čačaka. Organizacija trke je bila odlična a trku je posmatralo oko 4.000 gledalaca.

U klasi MX1 prvi je bio vozač iz Slovenije Teo Urbas, Branko Antić je osvojio drugo mesto a Miloš Đorđević treće.

„Organizacija trke je bila odlična a konkurencija na stazi jaka. Urbas vozi Evropski šampionat i odličan je vozač. Uspeo sam da vozim, što se kaže, sa njim u točak ali je  ipak on pobedio.“

U klasi MX2 Miroljub Cvetković je i pored odlične vožnje zauzeo drugo mesto iza Nenada Jeremića kog je pobeđivao na predhodnim trkama.

Za AMSK Kopaonik iz Brusa u klasi MXB nastupali su Filipović i Zekanović. Filipović je uprkos padu osvojio 6. mesto dok je Zekanović uprkos padu i lakšoj povredi uspeo da završi trku.

Vozači AMSK "Kopaonik" takmičiće se već narednog vikenda 27. i 28. juna 2015. kada se vozi trka u Globarima kod Kruševca.


(klik na sliku za +)

Share

Dodaj komentar. (Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija sajta ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.)


Sigurnosni kod
OsvežiPoslednji komentari

English French German Italian Portuguese Russian