U Brusu je u petak bilo "Very cool"

Ocena korisnika:   / 5
NajlošijeNajbolje 

Petak 24.05.2013. sala Centra za kulturu i bibliotekarstvo se orila gromoglasnim smehom. Dramski studio Srednje škole u Brusu odigrao je premijerno u Brusu predstavu "Gvozden Jovanović very cool".

Sa predstavom „Gvozden Jovanović VERY COOL“, inspirisana serijom ‚‚‚Ljubav na seoski nacin'', u režiji profesora Ljubiše Krasića, glumci Dramskog studija SŠ Brus učestvovali su na ovogodišnjem Festivalu dramskog amaterskog stvaralaštva Rasinskog okruga (FEDRARO)  i dobili nagradu za scenografiju.

Predstava predstavlja spoj fantastične produkcije i jos bolje glume.  "Gvozden Jovanović very cool" je predstava koja govori o  čoveku koji živi mirnim životom na selu, sve dok u njegov život ne uđe internet. Tada, na veoma smešan način pokušava da se uklopi u moderno doba, postaje ,,internet majstor treći dan” i sebe smatra veri kul tipom!

Ovo je predstava koju svakako treba pogledati.

Glumačku ekipu čine: Aljoša Đidić, Jovana Pavlović, Jovana Arsić, Nina Živković, Joviša Janić, Stefan Knežević, Olivera Gavrilović, Jovana Janić i Đorđe Jovanović.

Bilo je pravo zadovoljstvo gledati ove mlade a veoma talentovane glumce kako uživaju u ulogama i prenose publici svoju energiju. Nadamo se da je ovo samo jedna od predstava i da ćemo uskoro uživati u ovoj i novim predstavama ovog mladog glumačkog ansambla.

Tereza Miljković

Share
English French German Italian Portuguese Russian