TRSTENIK: TREĆI FESTIVAL EKSTREMNIH SPORTOVA, 14. do 16.08.2015.

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 



Od 14. do 16. avgusta 2015. godine, na aerodromu u Trsteniku - nadomak Kraljeva i Vrnjačke Banje, održaće se treći po redu X-FEST3, domaći festival ekstremnih sportova internacionalnog karaktera - prvi i jedini na Balkanu i u Istočnoj Evropi.

Vazduhoplovni svaez Srbije sa svojim sportistima, učestvovaće na trećem festivalu ekstremnih sportova, koji će se ove godine održati na sportskom aerodromu u Trsteniku. Klub ekstremnih sportova „Adrenalin“ po treći put organizuje jedinstvenu manifestaciju na ovim prostorima.

X-FEST je namenjen kako ekstremnim sportistima tako i svim onima koji vole prirodu, druženje i nova iskustva.

Program X-FEST-a traje tri dana tokom kojih je pripremljen raznovrstan program neuobičajenih sportova: base jumo, free climbing, paragliding, slack line, zip line, parkur, kao i bogat izbor radionica za najmlađe, ljubitelje umetnosti, i sve to uz obilje ektremno dobre muzike: 357, Popečitelji, Samostalni referenti i mnogi drugi.

Posetioci će moći da uživaju gledajući revijalni program najboljih ekstremnih sportista iz zemlje i regiona, kao i da se u nekim od pomenutih sportova oprobaju i dožive nešto potpuno novo.

X-FEST3 je definitivno prilika da se bude ekstremno originalan - ovog leta "X-treme" je "mainstream"!

Ova manifestacija je zvanično podržana od strane Turističke organizacije Srbije, Vazduhoplovnog Saveza Srbije, lokalne samouprave i mnogih drugih.

Share
English French German Italian Portuguese Russian