Brus: Obeležena parking mesta - Da li se KORZO zatvara?

Ocena korisnika:   / 1
NajlošijeNajbolje 

Tokom protekle nedelje vremenske prilike su dozvolile da se u užem delu Brusa obnovi horizontalna saobraćajna signalizacija i obeleže pešački prelazi kako bi se poboljšala bezbednost svih učesnika u saobraćaju, a naročito dece i đaka.

U užem delu Brusa obeležena su i parking mesta. Sugrađanima su se odmah nametnula dva pitanja:
Šta će biti sa nedavno postavljenim znakovima zabranjeno zaustavljanje i parkiranje?
Da li se zatvara  KORZO?


Iako su sada vidno obeležena buduća parking mesta nedavno postavljenom vetrikalnom signalizacijom i dalje je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje. Ako prorade parking mesta šta će biti sa tim vertikalnim znakovima? Da li će biti uklonjeni? Ako se uklone postavlja se pitanje zašto su postavljani?

Drugo pitanje koje se nametnulo građanima je: "Da li će tradicionalno šetalište i KORZO u ulici Kralja Petra (od crkve  do opštinske zgrade) biti zatvoreno? Odnosno da li će taj deo ulice i dalje biti zatvoren za saobraćaj od 18:00 do 01:00 i služiti za šetnju i gradski KORZO ili će uskoro biti otvoren kako bi se vozila parkirala?
 
Ako parkirate vozilo pre 18:00 časova morate sačekati 01:00 čas po ponoći da biste vozilom izašli sa parking mesta? Ako želite da parkirate vozilo posle 18:00 nećete moći jer je zabranjen saobraćaj u periodu od 18:00 do 01:00.


I dalje su vozači u nedoumici da li da parkiraju vozila na obeleženim mestima jer znak propisuje drugačije: Zabranjeno zaustavljanje i parkiranje.
Stiče se zaključak da se sve što se uradi brzopleto dovodio do greške u koracima. Možda nismo u pravu ali vreme će pokazati.

N.Miljković

Share

Komentari   

 
+1 #1 andreja 23-09-2014 20:12
voleo bi da znam kolko parking mesta ima za invalide u opstini brus i gde se nalazie .
Citat
 

Dodaj komentar. (Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija sajta ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.)


Sigurnosni kod
OsvežiPoslednji komentari

English French German Italian Portuguese Russian