Ljubica Janić samo znanjem do uspeha i nagrada(video)

Ocena korisnika:   / 4
NajlošijeNajbolje Naša sugrađanka Ljubica Janić, studentkinja Pravnog fakulteta u Nišu, u kratkom periodu dobila je više priznanja i nagrada koje su rezultat njenog rada i stečenog znanja.

Na svečanosti održanoj 27. januara 2014. u gradskoj kući u Nišu Ljubica Janić je nagrađena plaketom grada Niša i novčanom nagradom.

Tom prilikom su uručena priznanja najboljim studentima niškog Univerziteta i onima koji su diplomirali tokom prošle godine sa prosečnom ocenom deset.Ljubica je bila i među 85 najboljih studenata sa prosekom 10.00 koji su dobili državne godišnje stipendije u iznosu od 30 hiljada dinara mesečno po redovnom programu Fonda za mlade talente Republike Srbije.Ova priznanja i nagrade će Ljubicu, a i ostale studente, samo motivisati da postižu još bolje rezultate.

Da podsetimo Ljubica Janić i njene koleginice sa niškog Pravnog fakulteta, Marina Marković, Jelena Janković i Jelena Icić, u aprilu 2014. predstavljaće Srbiju na svetskom takmičenju iz medijskog prava koje će biti održano na Univerzitetu u Oksfordu a za takmičenje ih priprema docent dr Dejan Vučetić. Srećno!


(foto:juznevesti.com)


N.Miljković

Share

Dodaj komentar. (Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija sajta ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.)


Sigurnosni kod
OsvežiPoslednji komentari

English French German Italian Portuguese Russian