Brus: Balkanskom ulicom na izbore

Ocena korisnika:   / 1
NajlošijeNajbolje Približavaju se izbori, nešto više od mesec dana ostalo je do Parlamentarnih izbora u Republici Srbiji koji su zakazani za 16. mart 2014. Političari su građanima i biračima toliko toga do sada obećali.
Na ove izbore građani i birači iz sela Drenova i prigradskog naselja Drtevci ići će Drenovačkim putem i Balkanskom ulicom. Ako bude kiše da li će doći?

U naselju Drtevci živi oko 40 domaćinstava i zadnja kuća u naselju je udaljena oko 800 metara od centra Brusa. Kada krenu prema varoši kreću se Drenovačkim putem koji je pravi seoski put iako je par stotina metara udaljen od zgrade opštine (urađen je i novi put ali zbog odrona nije trenutno upotrebljiv) a zatim Balkanskom ulicom, koja je takođe neuređena, dolaze do samog centra varoši.

Možda će neko ponovo obećati i srediti ovaj put, barem nasuti, pa ako građani krenu na izbore da ih ne prepoznaju po obući (blatu) odakle dolaze.

 Fotografije pogledajte OVDE (klik)

N.Miljković

Share

Dodaj komentar. (Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija sajta ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.)


Sigurnosni kod
OsvežiPoslednji komentari

English French German Italian Portuguese Russian