Veliko interesovanje za ženski rukomet u Blacu: Puna hala rukometašica

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

BLACE- Koliko veliko interesovanje vlada za ženski rukomet u Blacu videlo se već na prvom treningu ŽRK Jastrebac,  održanom u sportskoj hali Čika Duško Jovanović. Iz uprave kluba kažu da je prvom treningu održanom nakon nedavnog osnivanja kluba prisustvovalo preko pedeset devojčica.

-Lepo je videti toliko dece na treningu, koja su pokazala interesovanje za rukomet. Ovo je dokaz da je sport pobedio, kažu iz uprave ŽRK Jastrebac iz Blaca. 

Ženski rukometni klub Jastrebac osnovan je 21. januara ove godine i za veoma kratko vreme izazvao je  veliko interesovanje kod devojčica za ovaj sport. Blace je inače poznato kao grad rukometa, gde se u tradiciji dugoj skoro dve decenije održava međunarodni rukometni turnir na kojem je svoje učešće uzeo veliki broj poznatih rukometnih klubova.

Osnivanjem ženskog rukometnog kluba interesovanje za ovaj sport još više je poraslo.

izvor:toplickevesti.com

Share

Dodaj komentar. (Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija sajta ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.)


Sigurnosni kod
OsvežiPoslednji komentari

English French German Italian Portuguese Russian