Budućnost Brusa i FK Kopaonika je u Omladinskoj školi

Ocena korisnika:   / 3
NajlošijeNajbolje 



Omladinska fudbalska škola FK Kopaonik kao rezultat ozbiljnog rada dobila je veliko priznanje već na početku prolećne fudbalske sezone 2014/15. godine. Igrači iz omladinske škole Kopaonik godište 2002/03 pozvani su od strane FSS I FS RIS u kamp reprezentacije Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije u Grčkoj.

Trener Saša Pavlović koji je u OFŠ trenira kategoriju petlića predstavio nam je “reprezentativace” RIS-a rekavši da su četvorica i dalje u FK Kopaoniku a tri igrača su na pozajmici u FK “Duel juniors” iz Kruševca ali i da koriste svaku priliku da svi zajedno treniraju. 



U OFŠ Kopaonik su igrači 2003. godište Gočmanac Mateja, Miletić Vladimir, Makragić Marko i Mitrović Miloš a na pozajmici u Kruševcu su igrači 2002. godište Deljanin Aleksandar, Cvetković Andrija i Kovačević Petar.

 “Radi se o dobrim, mladim fudbalerima koji su svojim ponašanjem i fudbalskim kvalitetima zaslužili poziv u kamp a sada je na njima da se pokažu i dokažu na pripremama. Smatram da su dobili veliku priliku, ali i obavezu da potvrde ukazano poverenje. Verujem da će ga opravdati i da će naš klub u budućnosti moći da se osloni na njih.” - rekao nam je trener Pavlović.

Mladi su budućnost na koju će moći i Brus da se osloni ako ih podržimo u daljem radu.

Srećno fudbaleri!

N.Miljković

Share
English French German Italian Portuguese Russian