"Budi human pokaži srce": Stefanu je SAD potrebna naša pomoć

Ocena korisnika:   / 24
NajlošijeNajbolje 

Stefanu Vukojičiću hitno potrebna pomoć

Akcijom „Budi human pokaži srce“ svi smo želeli da pomognemo Stefanu Vukojičiću kako bi bio uspešno oprerisan u Bolonji (Italija) i ozdravio. Bili smo na korak do cilja ali nažalost, taj zloćudni karcinom se proširio.

Podsetimo, mali Stefan Vukojičić iz Igroša (Brus) oboleo je od karcinoma karličnih kostiju i taj karcinom se u  međuvremenu proširio i na krvne sudove. Više ne postoji mogućnost da se operacija uspešno obavi u Italiji već u Turskoj, u Istanbulu, na klinici ACIBADEM. I operacija je skuplja.

Danas sam, na poziv porodice Vukojičić, posetio malog Stefana i njegove roditelje.

Razgovarao sam sa malim Stefanom, kratko jer mora da se odmara, i na pitanje kako je, rekao je "Dobro sam. Danas sam raspoložen za razgovor." Pričali smo o crtaćima i drugim dečačkim temama. Na kraju razgovora zahvalio se svima i pozdravio sve svoje drugare. Rekao je "Pozdravi sve. Vidimo se."

Stefan je ostao da se odmara a razgovor sam nastavio sa njegovim roditeljima.

Stefanov otac Nebojša i majka Biljana su mi rekli: "Mislili smo da smo posle puno borbe, truda, brige i neprospavanih noći ipak uspeli da svi zajedno omogućimo Stefanu srećnije detinjstvo ali pre dvadesetak dana  iz  Bolonje, sa klinike, nam je javljeno da nam oni ne mogu pomoći, ne mogu uspešno operisati Stefana, kancer se proširio i zahvatio krvne sudove. Ceo svet nam se srušio u trenu ali nismo posustali, nismo se predali. Čuli smo da nada postoji u jednoj klinici u Turskoj. Krenuli smo tamo i pre par dana smo doputovali iz Istanbula (Turska) gde je Stefan bio na pregledu, u spec. bolnici ACIBADEM, i rekli su nam - Možemo uspešno uraditi operaciju. Možemo ugraditi implatant. Što pre uradimo operaciju biće uspešnije jer kancer ne čeka."

Kako kaže majka Biljana: "Za ovu operaciju, operaciju nade i spasa, Stefanu  je potrebno 60.000 evra i kada se prikupe sredstva biće obavljena operacija. Doktor nam je rekao operacija bi mogla da se obavi za 15-ak dana. Ali nama je neprijatno da ponovo molimo za pomoć ali moramo. Moramo pomoći Stefanu na svaki način."

Otac Nebojša, dodaje, "Akcija se odužila a karcinom je nažalost napao i krvne sudove. Operaciju nije više moguće uspešno uraditi u Italiji već na klinici ACIBADEM u Istanbulu(Turska). Do sada je prikupljeno 31.549 evra(za operaciju i troškove u Italiji) a za operaciju i troškove na klinici ACIBADEM je potrebno oko 60.000 evra što znači još 28.451 evro. Svi koji žele da pomognu i da dobiju više informacija mogu me pozvati na 063/274-114."

Stefan i njegovi roditelji, otac Nebojša i majka Biljana, zahvaljuju se svima koji su se odazvali na predhodni apel i poziv za pomoć i još jednom mole sve da pomognu koliko mogu.

BrusONLINE apeluje i moli sve da se uključe u humanitarnu akciju "Budi human pokaži srce" i sa još većom željom i slogom pobedimo taj karcinom, pomognemo Stefanu i omogućimo mu srećnije detinjstvo.

Sad smo potrebni Stefanu. Možemo li to? Svi za Stefana!

Povodom akcije za prikupljanje pomoći za operaciju Stefana Vukojičića iz Igroša koji je oboleo od karcinoma karlice, ( za operaciju u Italiji bilo je potrebno prikupiti 40.000 evra ali se karcinom proširio i napao krvne sudove pa je sad jedini spas operacija u Istanbulu koja sa troškovima iznosi oko 60.000 evra) dobili smo od porodice Vukojičić žiro račune na koje svi koji mogu i koliko mogu, mogu uplatiti svoju pomoć.
Svoj prilog možete uplatiti na žiro račun otvoren kod KOMERCIJALNE BANKE:za uplate u DINARIMA

br. računa: 205-9001018731249-93
za Stefana Vukojičića

Za uplate iz inostranstva evo instrukcija banke:

ZA UPLATE U EVRIMA:


(klik na sliku za +)

ZA UPLATE U CHF:

(klik na sliku za +)



N.Miljković

Share
English French German Italian Portuguese Russian