Nagrada Dopisništvu RTS-a u Kruševcu

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

Dopisništvo RTS-a u Kruševcu dobitnik je priznanja "Medijski partner hotelske industrije" za 2013. koju dodeljuju Udruženje za turizam i ugostiteljstvo Privredne Komore Srbije, Univerzitet Singidunum, i časopis "Turistički Svet". Osobenost reportaža i imidž redakcije rezultat su timskog rada", rekla je, primajući nagradu, urednica Dopisništva Gorana Mladenović.

Udruženje za turizam i ugostiteljstvo Privredne Komore Srbije, Univerzitet Singidunum i časopis "Turistički Svet" Dopisništvu RTS-a u Kruševcu dodeli su priznanje "Medijski partner hotelske industrije" za 2013. godinu.

U obrazloženju se navodi da je to Dopisništvo prepoznatljivo po originalnim reportažama o Kruševcu, zaboravljenim prirodnim bogatstvima Jastrepca, Župe, moravskih dolina, Rasine i Ćelijskog jezera.

Prilozi o Kopaoniku snimani su 25 godina i sada su istorijat u malom našeg najpoznatijeg skijališta. Zahvaljujući zajedničkim naporima Rasinski Okrug ponovo je ucrtan u turističku kartu Srbije.

Primajući nagradu, urednica Dopisništva u Kruševcu Gorana Mladenović rekla je da su osobenost reportaža i imidž redakcije rezultat timskog rada desetoro zaposlenih.

izvor:rts.rs

Share
English French German Italian Portuguese Russian